Jeg gjorde hva?. Bursdags🎊og første skoledag🏫

Hei alle mine fantastiske lesere! Håper alt går bra med deg og dine, og at du koser deg masse <3

I går skjedde det to spennende ting. Det var selvfølgelig første skoledag for meg og mange andre som går på skolen, og i tillegg hadde jeg bursdag. OMG! Jeg er 19 år, ett år nærmere hundre. Tiden flyr virkelig. Så hva passer vel bedre enn å fortelle hva som skjedde i går, på DAGEN MIN!

Dagen begynte med at mamma, søster og bror kom innom for å vekke meg med kake og gaver på sengen. Noe av det beste jeg vet er å ha bursdag (Det eneste som var litt negativt var at de kom kl. 06:15). Men det var utrolig koselig, og jeg fikk penger, i tillegg til en t-skjorte og en SLENGBUKSE.

 

Deretter gikk jeg på badet for å pusse tennene og sminke meg til første skoledag. Dere gjetter aldri hva som skjedde første skoledag, jeg viste ikke hvorvi skulle møtes så da måtte jeg spørre lære også kom jeg 2 minutter for sent. Dagen var litt kjedelig, men også gøy fordi vi skulle bli kjent med klassen. Jeg er veldig fornøyd med klassen min; jeg kom heldigvis i klasse med noen jeg hadde gått med før, så det ga en følelse av trygghet. Det blir deilig å begynne med skolen igjen og ikke bare ha sommerferie (det ble litt kjedelig).

Etter skolen satt jeg og så litt på en serie mens jeg ventet på familien som hadde vært på jobb og skole. Vi skulle ut og spise bursdagsmiddag.

Bursdagsmiddagen ble inntatt på BIG HORN STEAKHOUSE i Kongsberg. De har så god mat der, men desserten, OMG, den er den beste. Vi bestilte en treretters middag som var utrolig god:

Forrett – Hvitløksbrød

Hovedrett – Ytrefilet med poteter og salat

Dessert – Sjokoladefondant med vaniljeis og skogsbær (Anbefales på det sterkeste, en solid terningkast 6 når du får rennende sjokolade)

 

 

Kvelden gikk videre med avslapning og forberedelse av niste til skoledagen i dag 🙂

Jeg håper du har hatt en fin dag der du er, og at du koser deg masse. Vi snakkes i neste blogginnlegg (see yaa)