Endelig!

Hei alle fine lesere!

Nå er jeg ENDELIG ferdig med denne måneden som jeg har klart. Jeg har klart og være vegetarianer i en mnd., omg!  Det skal sies det er ikke til å tro, nå gleder jeg meg masse til og spise #normalt kjøtt og 17 mai.. Det som har overasket meg som det og prøve og være vegetarianer er alle de produktene jeg fant, med en gang jeg så vegetar hylla i en KIWI Butikk var som å være i himmelen ….

Men dette er noe jeg anbefaler alle og prøve. Jeg har funnet ut at en mnd. er nokk, og kunne aldri vært det i hele mitt liv eller lenge i lengden.

 

NÅ gleder jeg meg til å spise wienerpølse fordi 17 mai nærmer seg.

 

Neste blogginnlegg kommer onsdag folkens!

 

4 ting jeg skal gjøre i Mai

Hei alle mine fantastiske lesere!

Ny måned, nye muligheter. I dette innlegget skal jeg dele hva jeg har som mål å gjøre i mai.

 

Feire nasjonaldagen

– Ja, det som skjer for første gang på lenge er at jeg skal feire 17. mai med min familie. Mimmi kommer nedover og skal spise deilig mat med oss. Så skal vi se på 17. mai-toget som alltid. Må få til å se på toget, også en fast tradisjon tro visst det er mulig å se den årlige 17. mai-sendingen.

 

Skal til London

– Neida, jeg skal ikke til London, men den 6. mai skal jeg se den britiske kongen, Kong Charles III, bli kronet. Da skal jeg hoppe i bunad og se på kroningen hjemme i min stue.

 

Gå turer/trene

– I mai skal jeg begynne å gå mer turer og trene fordi det nærmer seg 17. mai. Kanskje jeg ikke får på bunaden, så det får vi se. Kanskje jeg ikke passer i den, da må jeg trene. Det går i å gå tur, gå på tredemølle, også får vi se.

 

Grille

– OMG, jeg gleder meg så mye til å kunne grille masse og spise ordentlig pølse og hamburger (se innlegget hvorfor: https://fridaalbjerk.blogg.no/na-naermer-det-seg-slutten-pa-en-spennende-maned-som.html?preview_id=287&preview_nonce=2c618d8db4&post_format=standard&_thumbnail_id=217&preview=true). Så gleder meg masse til å grille og spise pølse og kjenne på den sommerfølelsen. Det blir ikke noe sommerfølelse uten å grille 🙂