Jeg har tatt DNA-Test oppdager min skjulte arv

Hei mine fantastiske lesere!

Jeg vet at mange av dere har vært interessert i en DNA-test, og jeg kan fortelle dere at jeg nettopp gjordt det eller for 1 år siden (litt seint, men bedre det en aldri). Resultatene var mer enn jeg noen gang kunne ha forestilt meg. Det første jeg fikk vite og som ikke kom som en sånn stor overraskelse var at jeg er 100% skandinavisk. Selv om dette ikke var en stor overraskelse for meg, var det likevel spennende at nasjonen ble styrket på denne måten.

Det var en helt vanlig korona test nesten nei da, det var en sånn pinne du skulle skrape i munnen din i et par minutter også sende også var det gjort og et par mnd. senere fikk jeg svar.

Bilde av DNA Test

MyHeritage DNA: Perfekt julegave til perfekt pris - MyHeritage Blog

 

Men det som virkelig overrasket meg var alle de antallet DNA-treffene jeg hadde match med. Noe som faktisk også kan være skummelt, men fordi noen av de kan jo/ kan ikke stemme, men uansett det var drit gøy og finne ut hvor jeg hadde DNA Match. For det viste seg at jeg fant ut at jeg hadde DNA-treff i USA, Nederland, Belgia, Sverige, Danmark, Storbritannia og flere andre land. Det kan bety at jeg altså kanskje har familie i USA, Nederland, Belgia og mange andre land. Men igjen det er ikke 100% sikkert, men det var tror det var snakk om 4 % som ikke stemte, måtte dele på 4 % skjønner ikke det.. Men uansett det var kjempe spennene, jeg kan ikke uttrykke hvor spennende det var å lære om min familiehistorie på denne måten, og jeg anbefaler virkelig at alle burde vurderer å ta en DNA-test. Men for å nærmeste familie så anbefaler jeg at du tar

 

Og det som også er kjempekult er at jeg har DNA match og faktisk er i familie/slekt med STINA BLOGG: https://stina.blogg.no/. Og det dukka opp på Myhearitage.

 

Bilde av nettsiden DNA Matches

 

Hva overrasket deg mest med en DNA-test? Del gjerne i kommentarfeltet nedenfor.

DU GJETTER ALDRI HVA VI SÅ I VINTERFERIEN<3

Hei alle mine fantastiske lesere!

 

Nå er jeg kommet hjem etter og hatt en fantastisk vinterferie oppå golsfjellet, Det har vært mange fantastiske dager hvor vi bare har kost oss og spilt masse kort.

 

Også det som er så fantastisk er at det har vært altså 2 værfenomen som vi kunne se, men som jeg selvfølgelige ikke rakk og ta bildet, så angrer jeg veldig på at jeg ikke tok bilde fordi vi kunne se nordlyset som mange andre kunne se. Noe som var helt fantastisk, men om jeg så det gjorde jeg ikke, men altså klokka bikka 2300 og da kan ikke jeg være lenge oppe uten å se noe, mens det var noen andre som så. Hadde vært så fantastisk og se.

Nordlys, Vær | Fikk du ikke med deg nordlyset i går? Nå får du en ny mulighetFoto: https://www.avisa-valdres.no/fikk-du-ikke-med-deg-nordlyset-i-gar-na-far-du-en-ny-mulighet/s/5-54-808947

 

Det andre værfenomenet som vi faktisk så var at det var 2 stjerner som sto helt stille og var så på linje, men vet dere hva det var? Det var nemlig Jupiter og Saturn som vi kunne se, det var helt fantastisk bildene er fra internett, men så fine.

Foto: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/nQ0J8x/se-opp-venus-og-jupiter-moetes

Nå venter et par dager som jeg bare skal slappe av før jeg skal begynne på skolen igjen, så yas.