Vinterferien 2023

Hei alle fantastiske lesere!

 

Nå tenker jeg det er på tide og skrive hva jeg skal gjøre i vinterferien, som noen personer har hatt men jeg bor et sted hvor vi har vinterferie nå. Og i vinterferien så har jeg planer om at jeg har tenkt meg på hytta til tanta mi i Gol. så det blir kjempe spennende. Vi skal gå turer, spille og kose oss. Det er jeg, Mimmi og broren min og tanta mi.

Håper du som har eller skal ha vinterferie koser deg og har det gøy og egt slapper av…… Det er viktig.

Snakkes.

 

Filmåret 2023: Jeg gleder meg til

Hei alle mine fantastiske følger!

 

Et nytt år og nye filmer som kommer til å rullere over skjermen. Så i dette innlegget tenkte jeg å skrive hvilket filmer jeg gleder meg til og se..  Så la oss skrive om de filmene som kommer på kino i 2023

Hadde vært kjempe gøy og bli invitert på førpremiere, premiere🤩

Altså aller først så føler jeg må meddele at altså jeg gleder meg sykt til den nye Den Lille Havfruen i ekte mennesker fra Walt Disney pictures. Gleder meg så sykt mye til den kommer, jeg er jo en kjempestor Disney fan så alt som handler om gleder jeg meg til.

Den lille havfruen: Premiere 26. mai

Foto: https://www.heggeliakino.no/f/den-lille-havfruen/545

Ant-Man and the Wasp: Quantumania: Premiere 15. februar

Ant-Man and the Wasp: QuantumaniaFoto: https://www.nfkino.no/film/ant-man-and-wasp-quantumania?city=drammen

Tina & Bettina 2 – The Comeback: Premiere 24.februar

Tina & Bettina 2 - The ComebackFoto: https://www.nfkino.no/film/tina-bettina-2-comeback?city=drammen

Elemental: Premiere 16. juni

Se Pixars Elemental-trailerFoto: Disney/Pixar

Barbie (2023): Premiere 21. juli

Foto: https://www.filmweb.no/film/article1495185.ece#03.02.2023

Spider-Man: Across the Spider-Verse: Premiere 2. juni 2023

Foto:

Supriseparty 2023!😱

Hei alle mine fantastiske lesere!

 

God Mandag, folkens på fredag var jeg med på og arrangerte en surprise fest for min pappa som hadde bursdag på tirsdag. Da hadde vi samlet noen av pappa’s nærmeste venner og skulle overaske han da. Og tror jeg faktisk aldri har vært så stressa før, som jeg var på fredag. Det var fult kaos fra jeg kom hjem fra skolen også skulle vi dra nesten med en gang.

Når vi var på vei måtte vi finne på en unnskyldning så vi kunne komme oss inn i huset, ikke spør hvorfor. Så hadde vi fått han ene vennen til og ta med pappa ut og kjøre, mens vi ordnet i stand med ballonger, mat, servietter, dekking av bord osv. Når vi skulle blåse opp ballongene så holdt jeg og egt flere og få hjerteinfarkt fordi vi hadde blåst for mye luft i dem så de sprakk 1 etter en og til slutt var det 3 ballonger, det var totalt 8.

Det ble servert Bali kyllingryte og det var kjempegodt, etter festen dro vi da hjem igjen og da var det bare å finne loppe kassa fordi hadde aldri trodd jeg skulle bli så utslitt. Men alt i alt var den en vellykket fest, alle ble fornøyde så vi får være fornøyde med det.

Bildedryss:

My Bucketlist😂

Hei alle mine fantastiske lesere!

 

i dette blogginlegget så ønsker jeg å dele mine drømmer og ønsker med dere gjennom min bucket list. Altså skrive ned noen av tingen jeg har lyst til å oppleve, gjøre, drømmer om før jeg dør.

 

Være med på en eller annet realityserie

Jeg har så lyst til å være med og oppleve det og være på tv skjermen i en reality serie som f.eks farmen eller Paradise Hotel. For det ser så utrolig gøy ut jeg er jo kind of med i en serie som ligger ute på Tv2 play, men det som er med det er at du ser bare litt av meg er en sånn tilskuer i serien til Emma Ellingsen “Annerledes”.

Paradise Hotel | Per Heimly   farmen 2039099 7 1490907394401

 

Dra på safari i Afrika

Jeg har alltid drømt om og dra til Afrika og dra nedover på kartet, og oppleve denne safarien hvor du får se dyr sånn som de lever på prærien og savannen. Så det er noe jeg absolutt kunne tenkt meg. Men det er så lang flytur dit, heheh er ikke så glad i fly turer

safari-kenya-love-foto

Dra på Haisafari

Det er noe jeg har sett så mye av på youtube og egt over alt det og dra på haisafari det og kunne se en hai. Jeg hadde før et ønske om sånn haibur vet du, men den la jeg vekk med en gang. Altså herregud haien kommer jo inn i haiburet. Nei takk. men det og se hai fra en båt eller et eller annet det ser og virker veldig gøy ut.

 

Dra til New York i juletiden

Ah jeg ønsker meg så veldig og oppleve altså New York City spesielt under juletiden, når du ser på filmer og sånt, altså jeg blir så “forelsket” i new york når det er jul der og ser på da disse julefilmene. Åh det er noe jeg har kjempe lyst til å oppleve.

Christmas in New York 2022 Guide to Holiday Lights & Events

 

Youtuber/Influencer

Altså jeg har også en drøm om å bli en youtuber som også står på bucket listen min før jeg dør. For er get glad i å lage forskjelige videor har en vlogg på snapchat Frialb på snapchat. og elsker å lage videre like mye som jeg elsker og lage blogginnlegg

 

Som dere ser er det noe jeg faktisk har lyst til å prøve ut før jeg begraves nede i jorden.. Hva står på bucket listen din?

Bildekilder:

Bilde: https://perheimly.no/paradise-hotel/

Bilde:https://fyr.no/fyr-pa-farmen/

https://www.bennettferie.no/afrika-safari

https://www.timeout.com/newyork/christmas

Valentine’s day 2023😂

Hei alle mine fantastiske lesere!

 

I går feiret jeg ikke valentine’s day, men min far hadde bursdag … Så jeg og familien på 4 dro ut for å spise og koste oss veldig med det. Pappa fikk på morgen I går en gave fra oss 3 barna fra Morgenlevering, som hadde lagt en gave fra oss i postkassa til pappa. og i den esken lå det 2 dounuts, 3 makroner og masse mini marshmallow, og 4 cupcakes. Og det startet pappa med før vi senere på dagen skulle ut og spise, da var det ingen ting annet som fristet nemlig Burger King, så da dro vi for å spise der.

Før vi tok turen videre til mor og far i åmot og spiste kake og feiret sammen med dem også. Så i går feiret jeg ikke valentine’s day men vi feiret pappa fordi han hadde bursdag på selve valentine’s dagen.

 

Nå skal jeg snart spise så snakkes vi i morgen.

 

Morsdag 2023!

Hei alle mine fantastiske lesere, både voksne og barn, mødre og fedre!

Gratulerer så mye med morsdagen på oversudd til alle mødre rundt om i landet! Husket du å gratulere din egen mor på søndag?

Jeg begynte søndags morgenen med å lage meg frokost baguett med skinost og en delilig iskaffe ved siden av med isbiter. Deretter kledde jeg på meg noe pent, fordi vi fikk besøk av bestemor og bestefar og feiret morsdagen hos pappa iår.

Så spiste vi masse gode kaker og masse god mat.  Her er et par bilder fra morsdagen 2023 <3

 

Så da hadde vi pyntet litt til et fint bord, med blomst og høye glass

 

Så spiste kjempegodt kalkun ala pappa<3 med grønnsaker og brun saus og kalkunsaus

Herregud! Altså se så mange deilige kaker slag som min bestemor hadde bakt til i dag. Altså det var Eplekake, Rosinkake, Sjokoladekake, kanelsnurr m/ vaniljekrem❤️❤️

 

Håper du også koste deg med og feire din mor, bestemor eller oldemor<3 På søndag og spiste masse kaker…….

5 Irriterende Ting Jeg Hater

Hei alle mine fantastiske lesere❤️

I dette innlegget har jeg blitt inspirert av andre bloggere når det kommer til “Top 10 ting jeg ikke liker som er på grensa til å hate”, men jeg har vurdert og kortet ned litt fordi det ikke er så mye jeg faktisk hater. Så hold ut, for å finne ut hva jeg hater. Jeg bruker ordet hater fordi det er ting jeg faktisk hater, og jeg vet at hater er et sterkt ord.

 

  • Jeg liker ikke når jeg tar buss, og noen setter seg foran meg og drar ned setet slik at jeg nesten klemmer beina mine. En gang skulle jeg til pappa, og det var seks ledige seter på den andre siden av midtgangen, men denne personen satte seg foran meg der det ikke var ledige seter, og dro setet bakover og lenket seg. Jeg ble så sint at jeg ville si fra, men torde ikke fordi det var mange andre på bussen. Satt der med vondt.
  • Jeg liker heller ikke å miste så mye hår. Jeg mister såpass mye hår at jeg faktisk er engstelig. Jeg har ikke sjekket meg, men jeg tape mye, og det er ikke snakk om 100 hårstrå om dagen, det er mye mer. Og det hater jeg veldig.
  • Jeg liker ikke når skolen legger opp til altfor mye lekser, innleveringer og prøver. Heldigvis har jeg ikke hatt så mye i det siste, så det er bra. Men det er noe jeg hater.
  • Jeg liker heller ikke at folk er sarkastiske. Noen tenker kanskje at det er bare for å være morsomt, men nei, jeg hat*** at folk er sarkastiske.
  • Jeg liker ikke når noen forskjellsbehandler andre. Jeg får så vondt av å se at det faktisk er forskjellsbehandling her i Norge, noe som skjer fordi folk mener at noen ikke er like mye verdt som dem, og det irriterer meg veldig. Det skjer ikke bare ute på gata, men det skjer overalt hvor det er mennesker; på skole, i butikken, på restaurant, og ja, alle steder det er mennesker. Merker jeg at jeg blir så forbanna når jeg ser det. Jeg mener at ALLE bør tenke seg om, og gå i seg selv, fordi VI ER ALLE MENNESKER. Så why forksjellsbehandle.

 

Jeg hater disse 5 tingene fordi de kan være så irriterende og gjøre livet vondt. Jeg vil gjerne høre om hva dere irriterer dere over.

Så nå vet dere et par, neida 5 ting jeg ikke liker som faktisk er på grensa til å hate. Så er det noe dere merker dere irriterer dere over som faktisk er på grensa til å hate. Skriv i kommentarfeltet, hva dere irriterer dere over og gjerne skriv en kommentar om hva dere faktisk vil se på bloggen.

 

Mine Nyttårsforsetter 2023

Godt Nyttår dere!

Selv om det er litt sent å nevne det, tenkte jeg å dele mine nyttårsforsetter med dere nå som jeg er blitt medlem av blogg.no. Jeg har bestemt meg for å ta grep om min helse og gjøre noen endringer i livet mitt. 

 

  • Trene regelmessig 

 

  • Prøve å være vegetarianer i en uke

 

  • Skal Finne meg en jobb. 


Jeg håper at jeg kan holde fast ved disse forsettene og se positive endringer i livet mitt. Ønsker dere alle et fantastisk år og lykke til med deres egne forsetter!

Helgeeventyr med Bestemor, MGP, nytt liv, spennende tvekamp og skøyter – Les om min fantastiske helg

Hei alle mine fantastiske lesere<3

Nå er det en stund siden jeg poste noe, men her kommer det et nytt innlegg som forklare hvorfor jeg ikke har vært aktivt på bloggen. men nå skal jeg det. Fredag etter skolen satte jeg kursen mot min bestemor i Sigdal for en hyggelig helgetur. Jeg gledet meg til å tilbringe tid og helgen sammen med henne. Men det var ikke det eneste spennende som skjedde i helgen. Senere på fredag så vi på mesternes mester

 

Lørdag: Da var planen og ta en tur til kusina mi og kjæresten hennes, de venter også på og bli foreldre så det blir kjempespennende. Når det kommer nytt liv til verden. Så lagde vi en deilig pølsepizza før vi skulle se på denne melodi grand prix finalen. For å være helt ærlig så hadde jeg egt håpet på at Ulrikke kom videre, men Alessandra hadde en fengen låt, blir spennende og se om vi vinner Eurovision 2023.

 

Søndag: Slappet vi av og spiste spaghetti og kjøttdeig, før jeg måtte pakke for da begynte klokken og nærme seg busstid og ta bussen hjem. Så ble jeg plukket opp av ei venninne på skysstasjonen som nettop hadde fått lappen. Jeg er så stolt av deg du vet hvem du er:-) Så kom jeg hjem og bestemte meg for å stå på skøyter, og når kvelden kom så skulle jeg se farmen kjendis med den store tvekampen spennende.

 

Alt i alt var det en fantastisk helg med mange spennende og hyggelige opplevelser. Jeg har fått tilbringe tid med min bestemor, besøkt min kusine og kjæresten hennes, sett på Melodi Grand Prix, spist god mat, vært stolt av en venninne som akkurat har fått førerkort, stått på skøyter og sett på Farmen Kjendis. Jeg håper dere også har hatt en fin helg og gleder meg til å dele neste ukes eventyr med dere.”

 

 

Opplev mine planer i helgen – fra mesternes mester med bestemor til FARMEN KJENDIS med familien

Hei alle mine fanttiske følgere <3

Nå er det gått en uke siden jeg delte hva jeg skulle gjøre i helgen. Og det tenkte jeg å skrive om i dette blogg innlegget så bla ned for det vil du ikke gå glipp av🫶

Fredag: Altså på fredag skal jeg oppover til min bestemor etter skolen og det gleder jeg meg kjempe mye til. Vi skal også se på  se mesternes mester jeg og bestemoren min. Altså hu og jeg digger det programmet for det er kjempe kjekt og se alle de øvelsene. Så det kommer vi til og se så skal vi sikker spille noe kort og egt kose oss og nyte at nå er helgen her. Skal nok jobbe litt før mesternes mester<3

 

Lørdag: Er vel egt planen og bare slappe av vi skal sikkert til Eggedal en tur, men det får vi se når det kommer. Vi skal nok også gå en tur🫶

 

Søndag: Er det det samme som alltid bare at det blir litt annerledes fordi jeg skal ta bussen hjem igjen fra Mimmi. Mimmi er det jeg og familien kaller mormor❤️ Og når jeg kommer hjem skal jeg … tror de fleste skjønner hva jeg skal da skal jeg benke meg foran tv med familien også skal vi se på FARMEN KJENDIS.

SÅ det er planen for den kommende helgen, har du noen planer?